Cumhuriyet Öğrenci Evi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

cumhuriyet öğrenci evi

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Cumhuriyet Öğrenci Yurdu ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri, ders çalışma salonları fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Cumhuriyet Öğrenci yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

CUMHURİYET ÖĞRENCİ EVİ NEREDE?

Adresi: Balkiraz Mah. Tıp Fakültesi Cad. Mamak – Ankara
Telefonu: 0312.319 8530
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden geçen EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu tesisin tam adı Ankara üniversitesi Cumhuriyet Öğrenci Evi’dir. Bu yurt, Ankara Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir ancak öncelikle Ankara dışından gelen öğrencilere yer kalması halinde Ankara içinde ikamet eden öğrencilere yer verilmektedir. Bu yurttan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne ücretsiz servis imkanı vardır. Kahvaltı ve akşam yemeği verilmektedir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Her odada ütü, mini buzdolabı, dahili hatlı telefon, kişiye özel çalışma masası, duşakabinli banyo ve WC yer almaktadır. Cumhuriyet öğrenci evi ücretleri – yurt fiyatları her yıl yurt yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları resmen müracaat ile yapılmalıdır. Yurt imkanları öğrencilere mahsustur. Burslu öğrenciler de yurttan yararlanabilmektedir. Odalar iki kişilik ve üç kişiliktir. Yaklaşık 180 yatak kapasitelidir. Doğa ile iç içe olan yurdun öğrencilere açık bahçesi bulunmaktadır.

İlginizi çekebilir: YILDIRIM BEYAZIT ÖĞRENCİ EVLERİ

**  Ankara Cumhuriyet Öğrenci Evi nerede hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir