Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

yıldırım beyazıt erkek öğrenci evi

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Yurdu ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri, ders çalışma salonları fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

YILDIRIM BEYAZIT ERKEK ÖĞRENCİ EVİ NEREDE?

Adresi: Zübeyde Hanım Mah. Ömer Halisdemir Bulvarı. Altındağ – Ankara
Telefonu: 0312.317 1646
Harita:
Nasıl gidilir? Altındağ Zübeyde Hanım Mahallesi’nden geçen EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu tesisin tam adı Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Öğrenci Evi’dir. Bu yurt, Ankara Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir ancak öncelikle Ankara dışından gelen öğrencilere yer kalması halinde Ankara içinde ikamet eden öğrencilere yer verilmektedir. Kahvaltı ve akşam yemeği verilmektedir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Her öğrenci için ütü odası, mini buzdolabı, dahili hatlı telefon, kişiye özel çalışma masası, duşakabinli banyo ve WC yer almaktadır. Yıldırım Beyazıt Erkek öğrenci evi ücretleri – yurt fiyatları her yıl yurt yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları resmen müracaat ile yapılmalıdır. Yurt imkanları öğrencilere mahsustur. Burslu öğrenciler de yurttan yararlanabilmektedir. Odalar dört kişilik, iki kişilik ve üç kişiliktir.

İlginizi çekebilir: VEHBİ KOÇ ERKEK ÖĞRENCİ EVİ

**  Ankara Yıldırım Beyazıt Erkek Öğrenci Evi nerede hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir