Ankara Türk Telekom Bahçelievler Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

türk telekom

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Türk Telekom Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Bahçelievler Türk Telekom konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BAHÇELİEVLER TÜRK TELEKOM MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Taşkent Caddesi. Bahçelievler – Ankara
Telefonu:
Harita:
Nasıl gidilir? Bahçelievler’e giden EGO otobüsleri ve Bahçelievler minibüsleri – dolmuşları ile Taşkent Caddesi’nden geçen toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türk Telekom Bahçelievler Sosyal Tesisleri olan bu tesiste yolu Ankara’ya düşen Türk Telekom ve kamu personeli ile vatandaşlar kalabilmektedir. 2016 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Tesis içerisinde ziyaretçiler için alternatif yeme ve içme seçenekleri bulunmaktadır. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Türk Telekom misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

6 thoughts on “Ankara Türk Telekom Bahçelievler Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. Abdulkadir Karaduman

    Hayırlı Geceler Diliyorum, 4-5 Mart Gecesi İçin 70-80 kadar kişilik rezervasyon yapmak istiyorum. Ücret?

  2. Ayşegül GÖÇMEN

    Ekonomi Bakanlığı Batı Karadeniz Bölge Müd.lüğünde Ürün Denetmeni olarak çalışıyorum. Kişi başı ya da oda fiyatlarını öğrenmek istiyorum. 18.Mart cuma akşamı için tek kişilik odanız, 19.Mart cumartesi akşamı içinde 4 kişilik odanız varmı? İletişime geçmek için Tlf.numaranızı öğrenebilirmiyim. Teşekkürler.İyi çalışmalar

  3. ÇETİN Gök

    13 eylül akşamı 4 kişilik bir aileoda istiyorum iletişime nasıl gecebilrim teşekkürler.

  4. Nalan

    2 yetişkin 12 yaş çocuk 23 kasım oda varmı

  5. Muhammet acu

    14. Ve 17 yaşında iki çocuk 3 yetişkin odanız varmı 23 Mayıs 2022 ye

  6. Erman Akıncı

    25 şubat 2024 giriş
    01 mart 2024 çıkış 5 gece konaklama yapmak istiyorum. Türk Telekom’dan emekli anne babanın çocuğuyum. Yardımlarınızı rica ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir