Kırıkkale Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

kırıkkale üniversitesi

Ankara civarı misafirhaneler – Kırıkkale misafirhaneleri rehberinden Kırıkkale Üniversitesi Misafirhanesi fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, oda gecelik ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kırıkkale Üniversitesi konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: Ankara Yolu Üzeri. 7. Km. Yahşihan – Kırıkkale
Telefonu: 0318.357 4242
Harita:
Nasıl gidilir? Kırıkkale Otogarı’ndan kalkan Yahşihan otobüsleri veya minibüsleri ile Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Yahşihan Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Tam adı Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Tesisleri ve Konuk Evi olan bu misafirhanede, üniversite öğrencileri, üniversite personeli, başka üniversitelerin öğretim üyeleri ile personelleri ve kamu personeline hizmet verilmektedir. Üniversite personeli dışındakilerinde hizmet alabildiği misafirhanede, kurum personeline indirim yapılmaktadır. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber, şehirdışından gelen öğrenciler ve aileleri barınma sorununu halledene kadar geçici olarak konaklayabilmektedir. Odalar tek kişilik, iki kişilik veya suit oda olup, geniş ve ferahtır. Odalarda yatak, dolap, uydu televizyon, çalışma masası ve kanepe bulunmaktadır. Ayrıca misafirhanenin kafeterya, çamaşırhane, ütü, otopark hizmeti de mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Güvenlikli olan tesis, halen yeni olarak hizmet vermektedir. Yer ayırtma ve rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. Zira çoğu zaman yoğun kapasite ile hizmet vermektedir. Rezervasyon telefonla yahut resmen yapılabilmektedir.

Ayrıca bakınız: KIRIKKALE ÖĞRETMENEVİ

**  Kırıkkale Üniversitesi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir