Gölbaşı Hakimevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

gölbaşı hakimevi

 

Ankara misafirhaneleri rehberinden Gölbaşı Hakim Evi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz ATGV Gölbaşı Hakimevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

GÖLBAŞI HAKİMEVİ NEREDE?

Adresi: Gaziosmanpaşa Mah. Sahil Cad. Gölbaşı – Ankara
Telefonu: 0312.485 1515
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Gölbaşı otobüsleri – minibüsleri ile Gölbaşı Hakimevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca, Ankara’ya giriş yapan şehirlerarası otobüsler Gölbaşı ilçesinden geçtiğinden, bu ilçede inerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Gölbaşı Hakimevi olan bu tesis, yalnızca hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile birinci dereceden yakınların konaklamasına uygundur. Restaurant, kafeterya, berber, kuaför, havuz, hamam, sauna, toplantı salonu mevcut olup ayrıca hakimevi girişinde polis noktası bulunmakta olduğundan güvenlik sorunu yoktur. Günlük oda ve konaklama fiyatları 2022 yılı için iki kişilik oda için gecelik 300 TL olup bu fiyata kahvaltı dahildir. Yemek fiyatları menüye göre değişiklik göstermektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır.

Ankara Hakimevinde kimler kalabilir? Kimler yararlanabilir? Hakim, Cumhuriyet Savcısı ve birinci dereceden yakınları kalabilmektedir. Yakını kalacak yargı mensubu, önceden hakimevine bilgi vererek, yakınının konaklamasını sağlayabilir.

 

*** Gölbaşı Hakimevi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Gölbaşı Hakimevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. He

    Çoğu başarılı insan zaten

  2. Margarita

    25 уıl уаşındaуım, adım Маrgаrіtа, Romanya’lıyım, İngіlizce ve Αlmаnca dillerinі de bіliyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir