Kırıkkale Karayolları Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

karayolları

Ankara civarı misafirhaneler – Kırıkkale misafirhaneleri rehberinden Kırıkkale Karayolları Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kırıkkale Karayolları konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KARAYOLLARI KIRIKKALE MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kırıkkale 44. Şube Şefliği. Bağlarbaşı Mah. Samsun Bulvarı. Merkez – Kırıkkale
Telefonu: 0318.
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kırıkkale otobüsleri veya Ulus’tan kalkan Kırıkkale minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kırıkkale Otogarı’ndan kısa sürede gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Tam adı T.C. Karayolları Genel Müdürlüği 44. Şube Şefliği Konukevi olan bu merkez, Karayolları Şeflik binası içerisinde bulunmaktadır. Hem eğitim, toplantı ve konferans merkezi olarak kullanılmakta hem de Kırıkkale’ye yolu düşen Karayolu personeli için otel – motel hizmeti vermektedir. Ancak bu konukevinin aktif olup olmadığını önceden arayıp öğrenmeniz gerekmektedir. Yer ayırtma ve rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. 2023 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Ayrıca misafirhanenin kafeterya, çamaşırhane, ütü, otopark hizmeti de mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Bu kurumun ilçelerde bakımevi adıyla konaklama imkanı bulunan tesisleri de mevcuttur. Ancak bakımevleri sadece KGM personeline hizmet vermektedir. Bu nedenle sadece merkezde konaklama imkanı bulunabilmekte olup bu hususa dikkat etmeniz tavsiye olunur.

Yer bulamama durumunda ayrıca bakınız: KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ MİSAFİRHANESİ

*** Kırıkkale KGM misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Kırıkkale Karayolları Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir