Demiryolu Sevenler Derneği Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

demiryolu

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Demiryolu Sevenler Derneği misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Demiryolu Sevenler Derneği konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

DEMİRYOLU SEVENLER DERNEĞİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı. Maltepe – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Demiryolu Sevenler ve Gönüllülüleri Derneği – Sandığı Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm personel ve kamu personelleri yararlanabilmektedir. Bu misafirhaneye dernek ve sandık üyeleri yararlanabilmektedir. Konukevinden yararlanabilmek için sandığa ya da temsilciliğine ulaşmak gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye ve yakınları yararlanacaktır. 2018 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Bu misafirhane TCDD Misafirhanesi değildir. Ayrıca bu misafirhanenin TCDD Vakfı veya TCDD Memur Yardımlaşma Sandığı ile ilgili bulunmamaktadır. Bu sandık, dernekler kanununa göre kurulmuş bağımsız bir dernektir. Ancak üyeleri TCDD personelinden oluşmaktadır.

**  Ankara Demiryolu Sandığı misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

4 thoughts on “Demiryolu Sevenler Derneği Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. mustafa

    Merhaba eski bir Demiryolu personeliyim
    Demiryollarından ayrıldıktan sonra Türktelekomda çalıştım
    Şuanda Adalet Bakanlığı personeliyim Rahmetli babamda Demiryollarından emekli olduğu için severim eski işyerimi ve baba mesleğini
    Ankarada eşimle musafirhanenizde kalabilirmiyim günlük ücreti nedir cevaplarsanız sevinirim
    Kolay gelsin.. Hayırlı işler
    Mustafa

  2. film

    Ünlü suikastçı Rogue (Jet Li) tarafından ortağı öldürülen FBI ajanı Jack Crawford (Jason Statham), intikamını almak için harekete geçer. Ancak Rogue’ye bir türlü ulaşamaz. Aradan geçen yılların ardından Rogue, Çin ve Japon mafyaları arasındaki bir savaşta ortaya çıkar. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Jack, ekibini de toplayarak çatışmanın içine sürükler. Ancak Jack için intikam duygusu mesleki sorumluluklarının da üstüne çıkmıştır. Sonunda Rogue ile yüzleşecek olan Jack, durumun hiç de düşündüğü gibi olmadığını anlayacaktır. Chad Laruffa

  3. hd film

    Türkçe Dublaj 1080p kalitesinde

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir