Türkiye Emekliler Derneği Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

emekliler derneği misafirhanesi

 

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Türkiye Emekliler Derneği misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Demiryolu Sevenler Derneği konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TÜRKİYE EMEKLİLER DERNEĞİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kültür Mah. Dr. Mediha Eldem Sok. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.435 0200
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Emekliler Derneği Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu derneğin üyesi olan tüm personel ve kamu personelleri yararlanabilmektedir. 60 oda ve 110 yatak kapasitesine sahiptir. Konukevinden yararlanabilmek için derneğe ya da temsilciliğine ulaşmak gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye ve yakınları yararlanacaktır. 2021 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Bu misafirhane kamu kurumu değildir. Ayrıca bu misafirhanenin SGK – SSK – Emekli Sandığı ile ilgili bulunmamaktadır. Bu sandık, dernekler kanununa göre kurulmuş bağımsız bir dernektir. Ancak üyeleri emeklilerden oluşmaktadır. İçerisinde Tüed Kafe adında bir kafeterya da bulunmaktadır. Emekli misafirhanesi ya da emekliler konukevi – oteli olarak da tanımlanabilir.

**  Ankara Emekliler misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir