UTEM Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

utem

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara UTEM misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Demiryolu Sevenler Derneği konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

UTEM MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Gazi Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı. Yenimahalle – Ankara
Telefonu: 0312.343 3075
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu Tarım ve Orman Bakanlığı tüm personeli ve kamu personelleri yararlanabilmektedir. Konferans, seminer, toplantı, eğitim amaçlı 40 Kişilik Salon, Sıcak Su, Merkezi , TV Sistemi Mini Buzdolabı, Mescit, Spor Salonu, Çalışma Odası, Berber ve Bayan Kuaförü, Çamaşır ve Ütü imkanı, Kafeterya, Otopark, wireless, Açık Büfe Kahvaltı Konukevinden yararlanabilmek için eğitim amacıyla veya konaklama amacıyla gelmek şarttır. Misafirhaneden öncelikli olarak seminer ve eğitime gelmiş bakanlık personeli yararlanacaktır. 2021 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Odalar iki ve üç kişilik olup, dilenirse tek kişi olarak kalınabilmektedir. Suit oda mevcuttur. Spor salonu ücretli olup, fiyatlar makul seviyededir. Bu misafirhane Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlıdır. Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet göstermektedir.

**  Ankara UTEM misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir