Kırıkkale Jandarma Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

jandarma

Ankara Civarı Orduevleri – Kırıkkale Orduevleri rehberinden Kırıkkale Jandarma Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz TSK Beytepe Jandarma Tesisleri iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIRIKKALE JANDARMA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kırıkkale Jandarma Sosyal Tesisleri. Kırıkkale İl Jandarma Komutanlığı. Merkez – Kırıkkale
Telefonu:
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Kırıkkale Lojmanları Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kırıkkale otobüsleri veya Ulus’tan kalkan Kırıkkale minibüsleri ile Kırıkkale Jandarma Tesisleri’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kırıkkale Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Tam adı Kırıkkale Jandarma Misafirhanesi Müdürlüğü olan Kırıkkale Askeri Tesisler astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Kırıkkale Misafirhanesi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır. Ancak bu konukevinin aktif olup olmadığını önceden arayıp öğrenmeniz gerekmektedir. Zira sadece askeri gazino olarak da hizmet verebilmektedir.

ANKARA JANDARMA MİSAFİRHANESİ İÇİN TIKLAYINIZ

*** Jandarma Kırıkkale Misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Kırıkkale Jandarma Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir