Keskin Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Fiyatları

keskin öğretmenevi

Ankara civarı öğretmenevleri – Kırıkkale öğretmenevleri rehberinden Keskin öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Keskin öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KESKİN ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Yenice Mah. Eski Sanayi Cad. Keskin – Kırıkkale
Telefon Numarası: 0318.515 4049
Harita:
Nasıl gidilir: Kırıkkale Otogarı’ndan kalkan Keskin otobüsleri veya minibüsleri ile Keskin Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Keskin Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – KIRIKKALE – Keskin Şehit Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’dür. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Keskin Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı düzenli olarak değişmektedir. Üç kişilik, iki kişilik ve tek kişilik odalar mevcuttur. TV, 24 saat sıcak su, klima, günlük oda temizliği, telefon, duş ve minibar mevcuttur. Fiyatlara kahvaltı dahildir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmaktadır. Kredi kartı geçerlidir. İnternetten kredi kartı ile ödeme ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kafeterya ve çay bahçesi mevcuttur. Öğretmenlere ve kamu personeline indirim yapılmakta olup siviller de konaklayabilmektedir. Mavi Düğün Salonu ve Osmanlı Düğün Salonu olmak üzere iki düğün ve toplantı salonu mevcuttur. Evcil hayvan alınmamaktadır.

 ANKARA’DAKİ ÖĞRETMENEVLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

*** MEB Keskin öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir