Nevşehir Çevre ve Şehircilik Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

nevşehir

Ankara civarı misafirhaneler – Nevşehir misafirhaneleri rehberinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Nevşehir misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz  Kırıkkale DSİ konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

NEVŞEHİR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü. 15 Temmuz Mah. Alparslan Türkeş Cad. Avanos Yolu. Merkez – Nevşehir
Telefonu: 0384.215 1055
Harita:
Nasıl gidilir? Misafirhane, Müdürlük binası içerisinde yer almaktadır. Merkezi sayılabilecek bir yerde, otogara ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Nevşehir İl Müdürlüğü Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu bu kurumun çalışanı olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Tesisten yararlanabilmek için ilgili tesise başvuruda bulunması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak kurum personeli ve emeklileri yararlanmaktadır. Oda fiyatları ve gecelik ücretleri kamu personeli için değişkenlik göstermektedir. Odalar iki kişilik olmakla beraber, iki kişilik odada tek kalma alternatifi de dahil olmak üzere iki tiptir. Tesiste, kamu personeli için toplantı ve konferans salonu ile kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği imkanı bulunmaktadır. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Misafirhane ile Oruç Bey ilgilenmektedir. Telefonla ulaştıktan sonra kendisine bağlanmasını isteyebilirsiniz. Misafirhane ile sosyal tesisler yanyana bulunmaktadır. Müdürlük yerleşkesine girdikten sonra, lojman binalarının karşısında bulunmakta, lojmanlar ile müdürlük binasının kesişim noktasında yer almaktadır.

*** Çevre ve Şehircilik Nevşehir misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir