Beytepe Jandarma Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Beytepe Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz TSK Beytepe Jandarma Tesisleri iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BEYTEPE JANDARMA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Beytepe Jandarma Eğitim Komutanlığı. Çankaya – Ankara
Telefonu:
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Beytepe Lojmanları Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Beytepe’den geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Beytepe Jandarma Misafirhanesi Müdürlüğü olan Beytepe Askeri Tesisler astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Beytepe Misafirhanesi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır. Ancak bu konukevinin aktif olup olmadığını önceden arayıp öğrenmeniz gerekmektedir. Zira sadece askeri gazino olarak da hizmet verebilmektedir.

*** Jandarma Beytepe Misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

7 thoughts on “Beytepe Jandarma Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. recent

    Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi 1 No’lu nizamiyesi

  2. Sinan

    Sınav için gidecem de iki gün sürecek sınav . Burda kalma durumum var mı ?

  3. Kübra

    2 gün JSGA ASEM sınavı için kalabilmem mümkün mü?

  4. Mikayil bilici

    Mülakat için kalabilirmiyim

  5. Nuri Şahin

    Jandarma mülakat için kalabilirmiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir