Ankara İMKB Uygulama Oteli (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara uygulama oteli

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Çankaya İMKB Uygulama Oteli misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Uygulama Oteli iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA UYGULAMA OTELİ NEREDE?

Adresi: Öveçler Mah. Çetin Emeç Bulvarı. 2. Cad. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.472 0971
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Çankaya İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli olan bu misafirhaneden, herkes yararlanabilmektedir. Bu otel, meslek lisesi öğrencilerinin staj yapma ve mesleki deneyim kazandırma amacı gütmektedir. Otelde çalışanlar çoğunlukla öğrencilerdir. 30 oda kapasitesine sahiptir. Konukevinden yararlanabilmek için otele ulaşmak gerekmektedir. 2021 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Kablosuz internet, sıcak su, tv, minibar, buzdolabı, oda servisi, kafeterya, açık büfe kahvaltı, otopark imkanları mevcuttur. 6 yaşa kadar ücretsiz konaklama imkanı mevcuttur. 12 yaşa kadar tam ücret değil, ilave ücret alınır. Evcil hayvan kabul edilmez. Bu otel, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermektedir. Öğretmenevi değildir. Suit oda vardır.

**  Çankaya uygulama oteli hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir