Çasgem Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

çasgem

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Çasgem misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Çalışma Bakanlığı – Çasgem konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI – ÇASGEM MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Yunus Emre Mah. Kübra Sok. Pursaklar. – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Çalışma Bakanlığı – Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu bu kurumun çalışanı olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Tesisten yararlanabilmek için ilgili tesise başvuruda bulunması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak kurum personeli ve emeklileri yararlanmaktadır. 2019 oda fiyatları ve gecelik ücretleri kamu personeli için 55 TL’dir. Odalar iki kişilik olmakla beraber, iki kişilik odada tek kalma alternatifi de dahil olmak üzere iki tiptir. Tesiste, kamu personeli için toplantı ve konferans salonu ile kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği imkanı bulunmaktadır. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

**  Ankara Çasgem misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

One thought on “Çasgem Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Süleyman BENEK

    Misafir hanenizde; emekli öğretmen olarak 11-15 ocak 2022 tarihlerin de misafir olmak istiyorum. Tabiki izniniz olursa. Cevap verirseniz memnun olurum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir