Kırıkkale Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

kırıkkale öğretmenevi

Ankara civarı öğretmenevleri – Kırıkkale öğretmenevleri rehberinden Kırıkkale öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kırıkkale öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIRIKKALE ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Fabrikalar Mah. 6. Sok. Merkez – Kırıkkale
Telefon Numarası: 0318.224 5404
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kırıkkale otobüsleri veya Ulus’tan kalkan Kırıkkale minibüsleri ile Kırıkkale Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kırıkkale Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – KIRIKKALE – Kırıkkale Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’dür. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kırıkkale Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı düzenli olarak değişmektedir. 16 adet duble oda, 5 adet iki kişilik, 3 adet 3 kişilik oda ve 8 adet tek kişilik odalar mevcuttur. TV, 24 saat sıcak su, klima, günlük oda temizliği, telefon, duş ve minibar mevcuttur. Fiyatlara kahvaltı dahildir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmaktadır. Kredi kartı geçerlidir. İnternetten kredi kartı ile ödeme ve rezervasyon yaptırabilirsiniz. Kafeterya ve çay bahçesi mevcuttur. Öğretmenlere ve kamu personeline indirim yapılmakta olup siviller de konaklayabilmektedir. Mavi Düğün Salonu ve Osmanlı Düğün Salonu olmak üzere iki düğün ve toplantı salonu mevcuttur. Evcil hayvan alınmamaktadır.

 ANKARA’DAKİ ÖĞRETMENEVLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

*** MEB Kırıkkale öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir