Atılım Üniversitesi Yakın Yurtları (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

atılım üniversitesi

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Ankara Atılım Üniversitesi Yurtları ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Atılım Üniversite yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ’NE YAKIN YURTLAR NEREDE?

Adresi: Kızılcaşar Mah. 1184. Cad. İncek. Gölbaşı – Ankara
Telefonu: 0312.586 8000
Harita:
Nasıl gidilir? Üniversite yerleşkesine EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu üniversitenin müstakil öğrenci yurdu bulunmamaktadır. İncek’teki öğrenci yurtları bu üniversitenin öğrencileri için uygundur. Bununla beraber yerleşke, Gölbaşı – İncek karayolu üzerinde bulunduğundan, Gölbaşı’ndaki öğrenci yurtları da Ankara merkezdeki öğrenci yurtları da barınma konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca yakın KYK yurtları da çıkması halinde barınma ihtiyacına çözüm olabilir.
Bu yurtlardan bazıları, Özel Zahide Hanım Kız Öğrenci Yurdu, Özel Bilim Kız Öğrenci Yurdu, Arina Kız Öğrenci Yurdu, Özel Güneş Erkek Öğrenci Yurdu, Özel Mine Kız Öğrenci Yurdu, Duru Kız Öğrenci Yurtları, Ülkü Kız Öğrenci Yurdu, Ayşe Nevin Kaya Erkek Öğrenci Yurdu, Ankara Özel Göksu Erkek Öğrenci Yurdu. Bununla beraber bu üniversite Ankara Üniversitesi Misafirhanesi, Beytepe Jandarma Komutanlığı Misafirhanesi, Türkiye Adalet Akademisi Konukevi’ne yakın bir konumda bulunduğundan bu kurumların misafirhanesi kullanılabileceği gibi ayrıca İncek’te bulunan apart daireler, stüdyo daireler ve 1+1 daireler kalmak için bir diğer seçeneklerdir.

İlginizi çekebilir: OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURTLARI

**  Atılım Üniversitesine Yakın Öğrenci Yurtları ve Apartlar hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir