Türkiye Adalet Akademisi Yurtları (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

türkiye adalet akademisi

Ankara yurtları rehberinden Türkiye Adalet Akademisi Yurdu ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri, ders çalışma salonları fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Türkiye Adalet Akademisi yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TÜRKİYE ADALET AKADEMİSİ YURDU NEREDE?

Adresi: Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı. İncek – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Akademi önünden geçen İncek EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu tesisin tam adı Türkiye Adalet Akademisi Yatılı Tesisleri’dir. Bu yurt, Adalet Akademisi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir ancak sadece Cumhuriyet Savcısı ve hakimler ile hakim-savcı adaylarına hizmet vermektedir. Meslekten olmayan kişiler yahut Akademiye eğitim, seminer, toplantı vb. gibi organizasyonlar dışında gelenler konaklayamamaktadır. Odalar iki kişilik olup, ranza sistemi mevcuttur. Kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği tesislerde mevcuttur ve ayrıca ücretlendirilir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, spor merkezi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, bilardo salonu, masa tenisi, kafeterya, halı saha mevcuttur. Her odada kişiye özel çalışma masası, duşakabinli banyo ve WC yer almaktadır. Türkiye Adalet Akademisi yurt ücretleri – yurt fiyatları her yıl akademi yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları resmen müracaat ile yapılmalıdır. Yurt imkanları mensuplara mahsustur. Tesisler kız yurdu ve erkek yurdu olarak ayrı olup yatak ve oda sayısı sınırlı olduğundan İncek civarındaki yurt yerine bireysel apartlarda ve Beytepe jandarma misafirhanesinde kalmak da mümkün olabilmektedir. Bu tesis Adalet Bakanlığı’na değil doğrudan ayrı bir kamu tüzel kişiliği bulunan akademiye bağlıdır.

**  TAA yatılı tesisler yurdu hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir