Ankara Bilim Üniversitesi Yurtları (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara bilim üniversitesi

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Ankara Bilim Üniversitesi Yurtları ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Bilim Üniversite yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA BİLİM ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURTLARI NEREDE?

Adresi: Maltepe Mah. Şehit Gönenç Cad. Çankaya – Ankara
Telefonu: 444 2228
Harita:
Nasıl gidilir? Üniversite yerleşkesine EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu üniversitenin müstakil öğrenci yurdu bulunmamaktadır. Ancak üniversitenin anlaşmalı olduğu kız öğrenci yurdu ve erkek öğrenci yurdu mevcuttur. Her sene başında veya dönem içerisinde üniversitenin anlaşmalı olduğu yurtlar için üniversite yurt hizmetleri koordinasyon birimi ile görüşebilirsiniz. Ankara Bilim Üniversitesi anlaşmalı yurtlar; Alkın Kız Öğrenci Yurtları (Emek Kız Öğrenci Yurdu ve Bahçelievler Kız Öğrenci Yurdu), Ekin Kız Öğrenci Yurdu, Eylül Kız Öğrenci Yurdu, Yalçınkaya Kız Öğrenci Yurdu, Çınar Kız Öğrenci Yurdu, Ülkü Kız Öğrenci Yurdu, Atalay Kız Öğrenci Yurtları (Emek Kız Öğrenci Yurdu ve Beştepe Kız Öğrenci Yurdu), Kırlangıç Kız Öğrenci Yurdu, Ardıçlar Erkek Öğrenci Yurtları (Balgat Erkek Öğrenci Yurdu ve Bahçelievler Erkek Öğrenci Yurdu), Göksu Erkek Öğrenci Yurdu, Akademi Erkek Öğrenci Yurtları (Kızılay Erkek Öğrenci Yurdu ve Sıhhiye Erkek Öğrenci Yurdu), Fırat Erkek Öğrenci Yurdu, Akköprü Erkek Öğrenci Yurdu, Uluçınar Erkek Öğrenci Yurdu, Atabey Erkek Öğrenci Yurdu, Cebeci Özel Başkent Erkek Öğrenci Yurdu olmak üzere çeşitli seçenekler mevcuttur.

**  Ankara Bilim Üniversitesine Yakın Yurtlar ve Apartlar hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir