Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

yıldırım beyazıt üniversitesi misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Yıldırım Beyazıt konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: İncirli Mah. Ahmet Şevik Kolaylı Cad. 97. Sokak. Keçiören – Ankara
Telefonu: 0312.906 1171
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi konumda bulunan bu misafirhane, EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı AYBÜ Misafirhanesi olan bu misafirhanede, üniversite öğrencileri, üniversite personeli, başka üniversitelerin öğretim üyeleri ile personelleri ve kamu personeline hizmet verilmektedir. Üniversite personeli dışındakilerinde hizmet alabildiği misafirhanede, kurum personeline indirim yapılmaktadır. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber, şehirdışından gelen öğrenciler ve aileleri barınma sorununu halledene kadar geçici olarak konaklayabilmektedir. Odalar iki kişilik olup, geniş ve ferahtır. Odalarda balkon, yatak, dolap, çalışma masası ve kanepe bulunmaktadır. Ayrıca misafirhanenin kafeterya hizmeti de mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Güvenlikli olan tesis, 2018 yılında faaliyete geçmiş olup halen yeni olarak hizmet vermektedir. Yer ayırtma ve rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. Zira çoğu zaman tam kapasite ile hizmet vermektedir. Rezervasyon kampüs içerisinde yer alan Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı büroları aracılığı ile de yapılabilmektedir.

**  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Hüseyin YILMAZ

    Merhaba oğlum üniversitenizin tıp fakültesinde okuyan oğlum dolayısıyla 20 ekim cuma ve 21 ekim cumartesi konaklamak istiyorum 2 yetiskin 2 çocuk yer durumu nedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir