Bilkent Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

bilkent üniversitesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Bilkent Üniversitesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Bilkent konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

BİLKENT ÜNİVERSİTESİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: İhsan Doğramacı Kampüsü. Bilkent Üniversitesi Yurtları. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.290 4000
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi konumda bulunan bu misafirhane, EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Bilkent Üniversitesi Yurtları Misafirhanesi olan bu misafirhanede, üniversite öğrencileri, öğrenci yakınları, üniversite personeli, başka üniversitelerin öğretim üyeleri ile personelleri ve kamu personeline hizmet verilmektedir. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber, şehirdışından gelen öğrenciler ve aileleri barınma sorununu halledene kadar geçici olarak konaklayabilmektedir. Odalar tek iki veya üç kişilik olup, geniş ve ferahtır. Odalarda balkon, yatak, dolap, çalışma masası, buzdolabı ve kanepe bulunmaktadır. Ayrıca misafirhanenin kafeterya hizmeti de mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Güvenlikli olan tesis, yurt binası içerisinde hizmet vermektedir. Yer ayırtma ve rezervasyon işlemi yapmayı unutmayınız. Zira çoğu zaman tam kapasite ile hizmet vermektedir. Rezervasyon kampüs içerisinde yer alan Yurtlar Müdürlüğü aracılığı ile de yapılabilmektedir. Bu misafirhane, Bilkent Üniversitesi yurtları ile aynı binada yer aldığından öğrenci misafirleri için kolaylık sağlamaktadır.

**  Bilkent Üniversitesi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Bilkent Üniversitesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Selahaddin

    Bursa dan gelip Okulunuz öğrencisi (oğlum)mu ziyaret edip bir gece konaklayıp Elazığ a devam edeceğiz misafirhanenizde kalabilir miyiz, fiyatı nedir yazarsanız çok memnu olurum. İyi çalışmalar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir