Medipol Üniversitesi Konukevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

medipol üniversitesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Medipol Üniversitesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Medipol Üniversitesi konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: Medipol Üniversitesi Kampüsü. Ulus – Altındağ
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi konumda bulunan bu misafirhane, EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile veya Ulus metrosu ile Anadolu (Tandoğan) Ankaray hattı ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı TEBA Vakfı (Türkiye Eğitim Sağlık Bilim ve Araştırma Vakfı İktisadi İşletmesi) Misafirhanesi olan bu misafirhanede, üniversite öğrencileri, üniversite personeline hizmet verilmektedir. Üniversite öğrencileri için yurt olarak tasarlanmıştır.  Odalar tek kişilik ve iki kişilik olup, odalarda mutfak, ocak, mini fırın, yatak, dolap, çalışma masası ve kanepe bulunmaktadır. Ayrıca misafirhanenin kafeterya hizmeti, masa tenisi ve sosyal alanları da mevcuttur. Odaların düzenli olarak temizliği ve bakımı yapılmaktadır. Yurt kapasitesi sınırlı olduğundan önceden görüşmeniz ve yer ayırtmanız gerekmektedir. Kız konukevi ve erkek konukevi olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Ders çalışma alanları oda içerisindedir. Ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Yurt başvuruları, MEBİS yurt kaydı sistemi ile online olarak internet üzerinden yapılmaktadır. Konukevi ücretleri ve fiyatları TEBA Vakfı tarafından belirlenmektedir. Yurt ücretleri peşin ya da taksitli olarak ödeme yapılmaktadır.

**  Medipol Üniversitesi Öğrenci Yurtları ve Konukevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir