Ankara Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

ankara öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Ankara öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Konya Yolu Üzeri. Gazi Hastanesi Karşısı. Teknikokullar. Beşevler. Çankaya – Ankara
Telefon Numarası: 0312.212 9640
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Ögretmenevi otobüs terminaline (AŞTI) 500 metre, Ankara tren garına 1 km, Esenboğa Havaalanı servis noktasına 1 km mesafededir.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Başkent Öğretmenevi’dir. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Bu tesiste hamam, fitness, sauna, 24 saat sağlık hizmeti, açık bahçe, kafeterya, alkolsüz ve alkollü içecek servisi verilen Topkapı Restaurant, okuma salonu, berber ve kuaför ve toplantı salonu hizmeti verilmektedir. Ankara’daki en büyük öğretmenevi olan bu tesis, Beşevler veya Çankaya Öğretmenevi olarak da bilinmektedir.

 

*** MEB Ankara öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

One thought on “Ankara Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. Ugursenturk

    Ankara gardan misafirhaneler nasıl ulaşırım otobüs ile

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir