Hak-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

hak-iş misafirhansi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Hak-İş Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Hak-İş konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA HAK-İŞ SENDİKASI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Şükriye Mah. Ankara Hastanesi Arkası. Anatolia İş Merkezi. Aktaş. Altındağ – Ankara
Telefonu: 0312.320 5570
Harita:
Nasıl gidilir? Aşti Şehirlerarası Otobüs Terminalinden Ankaray’a binip Cebeci son durakta inerek, Ulus Bentderesinden Abidinpaşa, Mamak,Hüseyingazi, Siteler dolmuşlarına binerek, Ankara Hastanesi önünden geçen dolmuş, otobüs vb. vasıtalar aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
Hakkında bilgi: Herhangi bir kurum ya da kuruluşa bağlı olmadan hizmet veren Emek Konukevi’nin çeşitli kurumlarla anlaşması vardır. 100 yatak kapasitesine sahip otelde, Lcd Tv, Minibar, Telefon, Klima, Kablolu ve kablosuz internet, 40 kanal uydu yayını, Safebox (özel laptop kasa), Enegry Saver, 24 saat sıcak su, Yangın Sensörü, Küvet, Saç Kurutma Makinası, Duşakabin, özel banyo havalandırma, banyo telefonu bulunmaktadır. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. Bu misafirhanenin resmi adı Emek Konukevi olup, Hak-İş konfederasyonuna bağlı sendika üyeleri yararlanabilmektedir. Hizmet standartları düşük olan bu misafirhane, başka kalınacak yer bulunamaması halinde tercih edilebilir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Hak – iş senika misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir