Teksif Sendikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

teksif

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Teksif misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Teksif sendikası konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TEKSİF SENDİKASI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: İnönü Caddesi. Ahmetler PTT Karşısı. Kolej – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Teksif Eğitim ve Dinlenme Tesisi Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Konaklama ücreti aylık bilinmemektedir. 1999 yılında hizmete giren bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaları üyeleri yararlanabilmektedir. Misafirhaneden yararlanabilmek için personelin bulunduğu sendika temsilcisine veya şubesine ulaşması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye ve yakınları yararlanacaktır. Boş yer kalması halinde, sendika üyelerinin referans olması şartıyla, üye yakınları ihtiyaç süresince kalabilecektir. Teksif üyesi iken emekli olan ve halihazırda bu sendikaya üyeliği bulunanlar da aynı koşullarda misafirhaneden yararlanabilecektir. 2018 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

**  Ankara Teksif Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

3 thoughts on “Teksif Sendikası Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Hamza Şahin

    Ben astegmenim ayın 18ve 19 unda misafir hanenizde konaklama imkanim varmi

  2. Fitnat soyer

    Telefonunuza ulaşılamıyor , salı günü için yer ayırmak istiyorum. 1 kişi iyi günler

  3. Hayrettin coşkun

    26 yıl 6 ay teksif üyesi olarak emekli oldum bu sosyal tesislerden yararlana bilirmiyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir