Öz Orman-İş Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

orman-iş sendikası

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Öz Orman – İş misafirhane konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Öz Orman iş sendikası konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ÖZ ORMAN – İŞ SENDİKASI MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Necatibey Caddesi. Yenişehir – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Öz Orman İşçileri Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm personel ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. Bu misafirhaneye Hak-İş konfederasyonu bağlı sendikaları üyeleri (Öz ile başlayan tüm sendikalar.) yararlanabilmektedir. Konukevinden yararlanabilmek için personelin bulunduğu sendika temsilcisine veya şubesine ulaşması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye ve yakınları yararlanacaktır. Öz Orman-İş Konukevi, Ulus’ta, Hacı Bayram Camii yakınındaki eski Ankara konaklarından birisi yeniden inşa edilerek hazırlandı. Konukevi, 10 oda ve 15 yatak kapasitesiyle, önceliği üyelere ve birinci derecedeki yakınlarına vermektedir. 2018 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır.

**  Ankara Öz Orman İşçileri Sendikası konukevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

 

2 thoughts on “Öz Orman-İş Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Seyfi

    Merhabalar.28.02.2019 da Mamakta oğlumun Askeriyede sabah saat 08 de sınavı var oğlum ve eşimle 27.02.2019 tarihi akşamaı ve 28 şubat akşamı kalma imkanımız olabilirmi 1 aileli 1 de tek kişilik oda fiyatlarınız ne olabilir. ben Ordu Tarım orman Müdürlüğünde çalışmaktayım. Daha Önce kendi Sendikamdamn istifa edip Öz Orman İşe Üye olmuştum. Kurumuzda yetki alınmayınca tekrar sendikama döndüm. Sınav yerine yakın olması için buraı seçtim. Tarafıma bilgi veririseniz memnun olurum. Saygıalr

  2. osmna oruç

    merhabalar kastamonu orman bölge müdürlügü ve öz orman iş sendikası üyesiyim ailemle birlikte agustos yada eylül ayıgibi şehir hastanesine tedaviye gelcez misafir hane fiyat ve konaklama hakkında bilgi almak istiyorum 5 yada 7 gün kalcaz teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir