Türk Eğitim Sen Öğrenci Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

türk eğitim sen

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Türk eğitim-sen öğrenci yurdu konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Türk eğitim sen yurdu onukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM-SEN ANKARA ÖĞRENCİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Anafartalar Mah. Kazım Karabekir Cad. Ankara Adliyesi Ek Binası Arkası. Altındağ – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Ömer Halisdemir Türkiye Kamu-Sen  Öğrenci Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm devlet memurları ve kamu personelleri yakınları yararlanabilmektedir. 2017 yılı konaklama ücreti aylık 450 tl ile 650 tl arasında değişmektedir. (aylık – yıllık). Ücretlere kahvaltı ve akşam yemeği dahildir. Bu misafirhaneye Türkiye Kamu Sendikaları konfederasyonu bağlı sendikaları üyeleri (Türk Haber-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Eğitim-Sen vb. Türk ile başlayan tüm sendikalar.) yararlanabilmektedir. Yurttan yararlanabilmek için personelin bulunduğu sendika temsilcisine veya şubesine ulaşması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye çocukları yararlanacaktır. Boş yer kalması halinde, sendika üyelerinin referans olması şartıyla, üye yakınları (kardeş, yeğen v.b.) misafirhanede bir eğitim-öğretim yılı süresince kalabilecektir. Türkiye Kamu-Sen üyesi iken emekli olan ve halihazırda Türk Emekli-Sen’e üyeliği bulunanların çocukları da aynı koşullarda misafirhaneden yararlanabilecektir.

**  Ankara Ömer Halisdemir Öğrenci Yurdu misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Türk Eğitim Sen Öğrenci Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Merhabalr
    Ben Bursadan gelıcem 4 veya 5 gun konaklamak istiyorum
    Tel no 5318505672

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir