Hava Kuvvetleri Hakik Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

hava kuvvetleri hakik

Ankara misafirhaneleri rehberinden Hava Kuvvetleri İkmal Komutanlığı (HAKİK) Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Hava Kuvvetleri İkmal Komutanlığı (HAKİK) Sosyal Tesisleri konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HAKİK ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: HVKK Opera Askeri Gazino. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.
Harita: Askeri alanların harita, resim, fotoğraf, video ve diğer görsel dokümanlarının yayınlanması yasak olduğundan, HAKİK Sosyal Tesisleri resimleri ve haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Balgat’ta bulunan bu tesise, Ankaray – Ankara metrosu ile Çankaya’da inerek ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Balgat’tan geçen Çankaya – Balgat – Öveçler minibüsleri – dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı TSK Hava Kuvvetleri Komutanlığı Hava İkmal Komutanlığı Misafirhanesi ve Eğitim Tesisi olan bu merkez, askeri personele hizmet vermekle birlikte bekarlar için misafirhane bölümü bulunmaktadır. Ayrıca Hakik sosyal tesisleri yüzme havuzu da burada yer almakta, misafirler belli dönemler içerisinde yüzme havuzu ücretleri – fiyatları tarifesi ile bu havuzdan yararlanabilmektedir. 2017 oda fiyatları ve gecelik ücretleri bilinmemektedir. Gelmeden önce yer ayırtma yapılması gerekmektedir. İnternetten rezervasyon yapma imkanı bulunmamaktadır. Bundan birkaç yıl öncesinde başlayan tadilatın son aşaması henüz bilinmemektedir. Bu yüzden konaklama tercihi yapmadan önce tesise ulaşalarak bilgi almanızı tavsiye ederiz.

 

*** Ankara Hakik misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir