Memur-Sen Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

memur-sen

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Memur-sen öğrenci yurdu konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Memur Sen Konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MEMUR-SEN ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi:
Telefonu: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi bir yerde ve toplu ulaşım araçlarına (Otobüs, Minibüs, Metro) yakın konumda bulunmaktadır.
Hakkında bilgi: Bu misafirhane henüz faaliyette değildir. Ne zaman açılacak buna dair bir tarihi bilgi de mevcut değildir. Bu misafirhaneye Memur Sendikaları konfederasyonu bağlı sendikaları üyeleri (Birlik Haber-Sen, Birlik Büro-Sen, Birlik Diyanet Vakıf-Sen, Birlik Eğitim-Sen vb. Bir-Sen kelimesi kullanılan tüm sendikalar.) yararlanabilmektedir. Misafirhanede yararlanabilmek için personelin bulunduğu sendika temsilcisine veya şubesine ulaşması gerekmektedir. Misafirhaneden öncelikli olarak üye çocukları yararlanacaktır. Boş yer kalması halinde, sendika üyelerinin referans olması şartıyla, üye yakınları (kardeş, yeğen v.b.) misafirhanede bir eğitim-öğretim yılı süresince kalabilecektir. Türkiye Memur-Sen üyesi iken emekli olan ve halihazırda Birlik Emekli-Sen’e üyeliği bulunanlar da aynı koşullarda misafirhaneden yararlanabilecektir.

**  Ankara Birlik Memur Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir