Sıhhiye Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Sıhhiye Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Sıhhiye Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

SIHHİYE ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: Atatürk Bulvarı. Sıhhiye. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.425 3407
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Sıhhiye Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Sıhhiye’den geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Sıhhiye Ordu Evi Müdürlüğü olan Sıhhiye Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Sıhhiye Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır.

*** Sıhhiye Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

5 thoughts on “Sıhhiye Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. CEMAL KARA

    adliye personeliyim 09/10/2016 tarihinde Kİ Müdürlük sınavına gireceğimden ordu evinde bir gece konaklayabilirmiyim

  2. Cemal

    Ramazan Bayramin in 2. Gunu icin 2 odali (3 kisi) konaklama yapmayi dusunuyoruz.Yeriniz var midir? Ucreti ne kadar dir?
    Iyi gunler.

  3. mustafa şendoğan

    Emekli banka müdürüyüm..Orduevinizden faydalanma imkanım varmı ? Acilen bilgi verirseniz sevinirim İyi geceler.
    tel. 0532 417 07 63

  4. Şeyda GENÇ

    terzideki bayana 03.05.2018 perşembe 2 parça ürün bıraktım fakat dün ne zaman alabileceğim konusunu beyefendi söyleyebileceğini bugünden için aramam gerektiğini söyledi bugün arıyorum beyefendi izin almış çıkmış yarın arayın bu nasıl bir çalışma terzihanede 2 kişi çalışıyor ama iki kelimelik işlemleri ile ilgili irtibata geçip arkadaşının cevabını iletemiyor ben sonuç olarak verdiğim malzememi ne zaman teslim alabilirim lütfen bildirin

  5. Abdullah

    Güvenlik korucusuyum salı gününe boş yeriniz varmı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir