Tandoğan Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Tandoğan Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Tandoğan Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TANDOĞAN ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: Gazi Mustafa Kemal Bulvarı. Degol Caddesi. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.231 7370
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Tandoğan Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Çankaya’dan geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Tandoğan Ordu Evi Müdürlüğü olan Tandoğan Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Tandoğan Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albayi general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır.

*** Tandoğan Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

7 thoughts on “Tandoğan Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. muhammet

    slm benim usta birliğim tandoğan ordu evine düştü de biz normal erler olarak orda neler yapıyoruz biraz bilgi verirseniz memnun olurum

  2. çağla

    12-13-14 ağustos tarihleri için 1 kişilik rezervasyon yaptırmak istiyorum. yer var mı ve gecelik ücreti nedir acaba?

  3. Erşan EKER

    Kızım Ankara Üni. Veterinerlik Fak. kazandı. Kayıt işlemleri için 28.09.2016 tarihinde eşimle beraber bir hafta kalabilir miyim? İlginize teşekkür ederim.

  4. Nadir KARAKALPAKOĞULLARI

    20 ŞUBAT 2017 PAZARTESİ GECESİ OĞLUM DURUKAN ASKERİ OKUL SINAVI İÇİN GELECEK YERİNİZ VARMI?

  5. Tugba

    Merhaba biz ayin 22 sinden ihtibaren 3 kisilik yer ayirtmak istiyorum.Aradim ama ulasamadim ordu evine.yardimci olursaniz sevinirim.

  6. Emekli Banka Müdürüyüm.21 temmuz günü kızımın düğünü olacağından 10 kişi misafirlerimin kalma imkanı varmıdır.Bilgi verirseniz sevinirim.İyi geceler,

  7. mustafa şendoğan

    HALEN SORUMA CEVAP ALAMADIM.İYİ GECELER.MUSTAFA ŞENDOĞAN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir