Gazi Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Gazi Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Gazi Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

GAZİ ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: Atatürk Orman Çiftliği. Söğütözü. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.212 6071
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Gazi Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Atatürk Orman Çiftliği’nden geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Gazi Ordu Evi Müdürlüğü olan Gazi Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Gazi Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albayi general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır.

*** Gazi Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir