Etiler Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Ankara Orduevleri rehberinden Etiler Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Etiler Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ETİLER ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: Celal Bayar Bulvarı. Etiler. Yenimahalle – Ankara
Telefonu: 0312.212 9277
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Etiler Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile Yenimahalle’den geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Etiler Ordu Evi Müdürlüğü olan Etiler Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Etiler Orduevi Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay, general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır. Ayrıca bekar askerler için Etiler Astsubay Bekar Misafirhanesi bölümü ayrıdır. Bekar astsubaylar bekarlar için olan bu orduevine yönlendirilmektedir.

*** Etiler Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

4 thoughts on “Etiler Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Kemal

    Günlük kişi başı konaklama ve yeme içme fiyatı ne kadar acaba

  2. taner

    yemeksiz düğün fiyatı ne kadar acaba 400 kişilik..

  3. Maridia Kunateh Adam

    Yabanci uyruklu Hacettepeliyim.Esim bu yazın 2hafta için Türkiye’ye geliyor.Acaba misafirhanenizde bu 2hafta süre için kalabilir miyiz

  4. Nurcan KARATAŞ

    Benim babam kıdemli başçavuştu emekli oldu.daha sonra vefat etti.Benim babamdan dolayı askeri kimlik kartım var.bir tane oğlum var benle birlikte onun düğününü orada yapabiılirmiyim ben dul bir bayanım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir