Türkiye Belediyeler Birliği Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

türkiye belediyeler birliği misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Türkiye Belediyeler Birliği Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara TBB konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Selanik Caddesi. Kızılay. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.419 2133
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay Meydanı’na yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Belediyeler Birliği Konukevi olan bu tesisten sadece belediye personelleri ve devlet memurları yararlanabilmektedir. Bunun dışındaki vatandaşların kalma imkanı bulunmamaktadır. 2015 için günlük kalma ve gecelik oda fiyatları 50 TL’den başlamaktadır. Belediye personeline indirim yapılmaktadır. Fiyata hamam, sauna, fitness, çay dahil, kahvaltı dahil değildir. Ücretsiz otopark bulunmaktadır. Restoranı bulunmamaktadır. Yemek dışarıda yenilmelidir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Belediyeler Birliği Misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

4 thoughts on “Türkiye Belediyeler Birliği Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. abdulhalik

    slm buyuk şehir belediyesi başkanlık personeliyim 2 gece kalmak istiyorum belediye personel kimlik kartı yeterlimidir

  2. Mehmet Ali SARA

    AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ PERSONELİYİM 28 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE OĞLUMLA BİRLİKTE KALABİLİRMİYİM

  3. Hatice yıldırım

    Eşim Gaziantep te zabıta müdürü kızım kalabilirim ücret ne kadar oluyor.

  4. Aydın

    Turhal belediyesinde Harita Mühendisi olarak çalışıyorum.Eşim, kızım ve damadim muayene için Ankara’ya gelecek.30 Kasım,1 Aralık da 3 kişilik yer ayırabilirmisiniz. Fiyatı ne olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir