Yenimahalle Belediyesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

yenimahalle konukevi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Yenimahalle Belediye Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Yenimahalle Belediyesi konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Ankara Onkoloji Hastanesi Yanı. Yenimahalle – Ankara
Telefonu: 0312.526 2626
Harita:
Nasıl gidilir? Ankara Metrosu, Ankaray ve Onkoloji Hastanesi’nden geçen EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Yenimahalle Belediyesi Hasta Konukevi olan bu tesisten Dr. Abdurrahman Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi hastaları refakatçileri ve ziyaretçileri yararlanabilmektedir. 4 bin 600 metrekare alana inşa edilen misafirhane birer, ikişer, üçer kişilik oda seçenekleri mevcut. Banyodan televizyona kadar her ayrıntının düşünüldüğü merkezde ayrıca restoran, internet kafe ve otopark da yer alıyor. 128 yatak kapasiteli merkez, hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı veriyor. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Yenimahalle Misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

14 thoughts on “Yenimahalle Belediyesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. MERHABA; BELEDİYE CALISANI DISINDA KAMU EMEKLİSİ VE YAKINLARI BELEDİYE MİSAFİRHANESİNDE KALABİLİR Mİ? ODA FİATLARI İLE İLGİLİ BİLGİYİ NASIL ALABİLİRİM. TEŞEKKÜRLER.

  2. fatma

    Üniversite öğrencisiyim kyk belli olasıya kadar misafirhanenizde kalabilir miyim ve ücreti ne kadardır ?

  3. Ebru

    Merhabalar, 4 aylık eğitimim süresince Ankara’da kalacağım, günlük oda fiyatları konusunda ve ne kadar süreli misafirhanede konuk olabiliyorum öğrenebilir miyim? Teşekkürler.

  4. taner

    arkadaslar bu misafirhane sadece hasta ve hasta yakinlari icindir

  5. Ali görkem

    Slm. Hacettepede tedavi gören bir kanser hastasının bu konuk evinde kalma imkanı varmı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    1. Ayşe baykara

      Altındağ belediyesinin konuk evi var hastalar ve yakınları için hem tedavi gördüğünüz hastaneye daha yakın

  6. Gülhayat kalsen

    Öğretmen emeklisi,Tekerlekli sandalye ile hareket edebilen omurilik felçli hastayım. Misafirhanenizden iki bakıcı yakınım ile iki geceliğine kalabilir miyim ?

  7. Merhabalar. Annem meme kanseri tedavisi görüyor onkolojide kastamonudan gelip gidiyoruz. 13 aralık salı günü radyoterapi başlayacak 33 gün süreyle kalacak yerimiz yok. Annem ve refakatçi olarak kalacak babam için konuk evinizde kalabilirlermi. Yardımcı olursanız çok memnun olurum

  8. Izzet Emre

    Öğretmenim Eşim başka bir hastanede kanser ameliyatı oldu ve tedavi görüyor. Bunun için Kütahya’dan geliyoruz.Misafirhanenizde ücretsiz kalmamız mümkün mü, değilse ücretli kalabilir miyiz.Ucreti ne.kadardir.

  9. sare

    merhabalar benkonyadangelicem annem lenfomakanseri birgünlükkalıcaz bende engeliyimanemerefakatcılıkedicem bigünkalabilicek içinyerinizvarmı ücretsizmiacaba ekonomikdurumumuzyokta yardımcıolursanızsevinirim

  10. berfu

    Üniversite öğrencisiyim misafirhanenizde birkaç gün kalmak istiyorum ücreti öğrenebilir miyim?

  11. ADALET KARA

    Merhaba, benim bir yakınım Yenimahalle görme engelliler rehabilitasyon merkezinde eğitim almak istiyor, ama epilepsisinden dolayı yatılı kalamıyor. Bir yakını ile burada bir kaç ay kalma imkanları var mı? Yardımcı olup dönebilirseniz sevinirim.

  12. Tülay

    Merhabalar
    Ben onkoloji hastanesi kontrol hastası olarak misafir hanede kalabilir miyim ücret ne kadar

  13. Nuran Yurdagül

    Yenimahalle belediyesi hasta konukevi şu anda hizmet veriyor mu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir