Anadolu Üniversitesi Ankara Konukevi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

anadolu üniversitesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Anadolu Üniversitesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Anadolu Üniversitesi konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: 2. İzmir Caddesi. Kızılay. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.417 3723
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay Meydanı’na yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Konukevi olan bu tesis,  Kızılay’da 5 katlı olan binada 16 oda ve 21 yatak bulunmakta, oda+kahvaltı sistemi ile hizmet verilmektedir. Bütün odalarda TV, minibar, sıcak su ve klima mevcuttur. 2015 için günlük kalma ve gecelik oda fiyatları bilinmemektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara Anadolu Misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Anadolu Üniversitesi Ankara Konukevi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. fatma

    Üniversite öğrencisiyim kyk belli olasıya kadar misafirhanenizde kalabilir miyim ve ücreti ne kadardır ?

  2. Mehmet Ali SARA

    Afyon Kocatepe Üniversitesinde Bilgisayar İşletmeni olarak çalışmaktayım. 28 -29 Haziran 2017 tarihinde Kara Harp Okulu seçmeleri olması sebebiyle oğlumla birlikte misafirhanenizde kalmak istiyorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir