Polatlı Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

polatlı öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Polatlı öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Polatlı öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

POLATLI ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Cumhuriyet Cad. Turan Cad. Polatlı -Ankara
Telefon Numarası: 0312.623 2664
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara AŞTİ´den BAYSAL firması ve ayrıca Kazım Karabekir´den Üç Yıldız ve Lider Polatlı firmalarıyla 1 saatte ilçe merkezine gelinebilir. Polatlı Tren Garına 500 metre ve Yüksek Hızlı Tren Garına 6 km uzaklıktadır.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C.MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’dur. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.  Polatlı Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri öğretmen olmayan devlet memurlarına 40 TL diğer vatandaşlara 50 TL’dir. Ücrete kahvaltı dahil değildir.Tesis içerisinde restoran, berber, kuaför ve kafeterya bulunmaktadır.

 

*** MEB Polatlı öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir