Ankara TMO Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

tmo misafirhanesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara TMO Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara TMO konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TMO ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Toprak Mahsulleri Ofisi Misafirhanesi – Fatih Sultan Mehmet Bulvarı. İstanbul Yolu Üzeri. Acity Outlet AVM Karşısı. Yenimahalle – Ankara
Telefonu: 0312.591 4240
Harita:
Nasıl gidilir? Sıhhiye ya da Ulus’tan, İstanbul Yolu minibüsleri ve dolmuşları ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Acity AVM ücretsiz müşteri servisleri ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.
Hakkında bilgi: Tam adı Toprak Mahsulleri Ofisi Ankara Misafirhanesi olan bu kurum Ankara’ya yolu düşen ya da eğitim amaçlı görevlendiriliş TMO personelinin konaklama ve yeme-içme ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Otel konforunda hizmet veren bu konukevi, 135 yatak kapasitesine sahiptir. 2015 için günlük kalma ve gecelik oda fiyatları bilinmemektedir. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma imkanı bulunmamaktadır.

 

*** Ankara TMO misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

11 thoughts on “Ankara TMO Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. mustafa uysal

    Metro hatti var mi ankara numune hastanesine ulasim ne kadar surer

    1. Sevilay

      Merhaba ben Ankara Numune e.A.h Dr hemşirenin.sağlıksen üyesiyim.. Kalacak yere ihtiyacım var tek kişilik odalarınız var mı..birde fiyat öğrenebilir miyim

  2. Osman

    Bir gecelik oda fiyatınız n e kadar

  3. Ahmet

    Merhaba…!
    Biz Diyanet personeli ve diyanetsen üyesiyiz.Ankara da bir veya iki günlük bir işimiz var . (11,12 Mayıs 2017 tarihleri ) Bunun için TMO misafirhanesinde kalabilir miyiz ? Yer durumu ve ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz..? Teşekkürler..!

  4. Emine

    Aştı den en hızlı misafirhaneye nasıl gelebilirim? Aştı den misafirhanenin önünden geçen hangi araçlar var yardımcı olursanız sevinirim

  5. Bahriye inesi

    Sağlık sen üyesiyim. Misafirhanenizde yer ayırdik

  6. Ali İhsan ZAĞLI

    misafirhaneye metro varmı

  7. İZZEDDİN YILDIZ

    İYİ GÜNLER KONAKLAMA ÜCRETLERİNİZİ E MAİL ATABİLİR MİSİNİZ.
    İYİ ÇALIŞMALAR DİLİYORUM.

  8. Faike nur uçar koçak

    Ulucanlar göz hastanesinde ameliyat olacam emekli bankacıyım 2 kişilik 1 hafta yer verebilrmisiniz

  9. muhammet

    konaklam ücreti ne kadar

  10. muhammet

    kişi başı ücret ne kadar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir