Ankara Halkbank Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

halkbank

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Halk Bankası Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Halkbank konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

HALKBANK ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Kültür Mah. Dr. Meliha Eldem Sok. Kızılay. Çankaya – Ankara
Telefonu:
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay’a yakın konumda bulunan bu Kızılay Halkbank Misafirhanesi, Kızılay minibüsleri – dolmuşlar ile Ankaray – Ankara Metrosu Kızılay istasyonunda inerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Halk Bankası Kızılay Misafirhanesi olan bu kurum Ankara’ya yolu düşen ya da eğitim amaçlı görevlendirilmiş gişe personeli, servis görevlisi, uzman, iç kontrolör, iç denetçi, müfettiş, müdür yardımcısı, müdür vb. gibi banka personeline hizmet vermektedir. Banka çalışanı olmayanların konaklama esnekliği bulunmakla birlikte, 2015 için günlük kalma ve gecelik oda fiyatları 60 TL’dir. Kredi kartı geçerlidir.

 

*** Ankara Halkbank misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

6 thoughts on “Ankara Halkbank Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. yusuf

    Misafirhanede kalabilirmiuim yarın için

  2. saliha yalçın

    cuma cumartesi eşimle birlikte misafirhanenizde kalabilirmiyim?çift kişilik odanız varmı acaba

  3. feyza aydın

    şuanda musaitmisiniz yeriniz varmı

  4. Tülay

    13.05.2016 /15.05.20 16 tarihlerinde boş odaniz var mı iki kişilik ve fiyatını öğrenebilir miyim?

  5. osman odemis

    16/aralık/2016 cumayı 17/aralık/2016 cumartesiye bağlayan gecede bir kişilik (bayan)için yeriniz varmıdır. Kızımın 17/aralık/2016 cumartesi günü Çankaya Anadolu Lisesi’nde gireceği sınav için bir gecelik konaklama ihtiyacımız içindir.

  6. Ümrüt

    Merhaba Mayıs 06-12 Arasında yeriniz varmı 1kisilik kızım için

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir