Ankara Üniversitesi Konukevi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara üniversitesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Üniversitesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ KONUKEVİ NEREDE?

Adresi: Nene Hatun Caddesi. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.446 4935
Harita:
Nasıl gidilir? Merkezi konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Üniversitesi Evi olan bu misafirhanede, Ankara Üniversitesi personeline hizmet verilmektedir. Üniversite personeli dışındakilerinde hizmet alabildiği misafirhanede, kurum personeline indirim yapılmaktadır. Misafirhanenin restoranı bulunmakla beraber zengin menüsü mevcuttur. Konukevi, Ankara Üniversitesi öğrenci yurdu olarak hizmet vermemektedir.

**  Ankara Üniversitesi misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

14 thoughts on “Ankara Üniversitesi Konukevi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. burhanuddın

    Öğrenci kalabilir mi?
    Kalabiliyorsa fıyatı ne kadar?

    1. Prof.Dr.Selim Aslan

      Nenehatun’da ki misafirhaneyi en az dört kez aradım ulaşılmıyor. Ankara Üniversitesi mensubuyum ve eşimle iki gün kalmakistiyorum. Lütfen fiat ve yer durumuna ilişkin bilgi verebilirmisiniz.
      Teşekkürler

  2. onder dursun

    Kız cocugum Çevre müh. ögrencisi ANKARA ASKİ DE 13.06+.2016 TARİHİNDEN İTİBAREN BİR AYLIK STAJI var misafir hanenizde kalabilirmi

  3. aysel

    aibü personel indirimi ne kadar

  4. Erşan EKER

    Kızım Üniversitenizin Veterinerlik fak. kazandı. 28.09.2016 Tarihinden itibaren kızımın kayıt işlemleri için misafirhane’nizde kalabilir miyim.

  5. NURSEL EROL

    iyi günler.ben valilik personeliyim.bu misafirhanede kalabilri miyim? ve ücret kaç liradır?

  6. Neslihan BATIER

    Merhaba ben TED Ankara Kolejinde Md.Yrd olarak çalışmaktayım.Önümüzdeki hafta iki kişi misafirim gelicek.Misafirhanenizde 2 kişi bir gece kaç liradır?Bilgi verir misiniz?Teşekkürler

  7. Selin

    Hangi metroya yakin duragin ismini ve odalarin gecelik ucretlerini ogrenebilir miyimm

  8. C.A

    TCMB de ağustos ayında staj yapacağım. Dokuz eylül öğrencisiyim. Kalabilme durumum ve fiyat hakkında bilgi verir misiniz

  9. Saliha

    Merhaba ben universite tercihinde bulunacağım ama gelirsem annemle gelmeliyim. 2 kişi olarak ücreti ne kadar

  10. Tuğba Demir

    Merhabalar,

    Ben ankara üniversitesinde çalışmaya başlayacağım. Ev kiralayana kadar misafirhanede kalmak istiyorum. Bilgi almak için telefonla iletişime geçmeye çalışsamda telefon 7/24 meşgul çalıyor. Size ulaşacağım başka telefon varsa lütfen bana bildirir misiniz?

    1. Ergün koxatas

      Oğlum Ankara Üniversitesinde öğrenci Ankara’da bir sağlık sorunum.nedeniyke 1-4 gu arsdinda kalmam gerekiyor eşimle biz kalabilir miyiz? Ve ücreti ne kadar bilgi verebilirseniz sevinirim

  11. H.Kübra Yiğit

    Merhaba, Gaziantep te özel bir hastanede diyetisyenim. Yüksek lisansımda, Tıp Bilimleri’nde sürdürmekte olduğum çalışmalar için 16-19 Ağustos tarihleri arasında Ankara Üniversitesi tarafınca düzenlenen deney hayvanları sertifika kursuna katılacağım. Misafirhanenizde konaklama hakkına sahip miyim ? Bu durumda ücretlendirme nasıl olur acaba?

  12. Hasan adalar

    Misafirhane de sivil kalabilirmi kizim ankara universidi kazandi tlf cevap vemiyor tsk ederim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir