Ankara TEDAŞ Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

tedaş

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Elektrik İdaresi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara TEDAŞ konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

TEDAŞ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: İnönü Bulvarı. R Blok. Bahçelievler – Ankara
Telefonu: 0312.212 5147
Harita:
Nasıl gidilir? Bahçelievler’de bulunan bu konaklama tesisine, Bahçelievler yönüne giden ve İnönü Bulvarı’ndan geçen EGO otobüsleri ve Bahçelievler minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Ankara Misafirhanesi olan bu merkez, elektrik dağıtım şirketleri özelleştirilmiş olduğundan sadece TEK personeli olarak bilinen devletin hizmet verdiği kurumlardaki personellerin kullanımına mahsustur. Başkent Elektrik misafirhanesi olarak dikkatlendirilmemelidir.

 

*** Başkent Elektrik misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

3 thoughts on “Ankara TEDAŞ Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. NİLÜFER SABIR

    dışarıdan gelen normal insanlarda konaklayabiliyormu? 3 kişilik ve 2 kişilik oda fiatlarınızı öğrenebilirmiyim? kolay gelsin

  2. Mehmet ay

    10 kasımda 4 kişi aile boş yeriniz varmı

  3. Volkan

    Rezervasyon için telefon numaralarını ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir