Belediye-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

belediye-iş sendikası

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Belediye-İş Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Belediye-İş konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

BELEDİYE-İŞ ANKARA MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: İstanbul Cad. (Çevik Kuvvet Müdürlüğü Yanı) No:112 İskitler – Ankara
Telefonu: 0312.384 5592
Harita:
Nasıl gidilir? İskitler yönüne giden EGO otobüsleri, minibüsler ve diğer toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Hakkında bilgi: Tam adı Türkiye Belediye-İş Sendikası Misafirhanesi olan bu misafirhaneye, bu sendikanın üyesi olan tüm işçiler ve işçi statüsündeki kamu personelleri yararlanabilmektedir.  Bu misafirhaneye Türk-İş konfederasyonu bağlı sendikaların üyeleri (Tarım-İş, Maden-İş, Orman-İş, Petrol-İş, Tekgıda-İş, Şeker-İş, Ağaç-İş, Teksif, Deriteks, Selüloz-İş, Basın-İş, Basisen, BASS, Çimse-İş, Kristal-İş, Türk Metal Sendikası, Dokgemi- İş, Tes-İş, Tezkoop-İş, Türk Koop-İş, Demiryol-İş, Tümtis, Türkiye Denizciler Sendikası, Hava-İş, Haber-İş, Sağlık-iş, Harb-İş, Toleyis Sendikası, Güvenlik-İş, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Yol-İş ve KKTC Sendikaları) yararlanabilmektedir.

**  Ankara Belediye İşçileri Sendikası misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

5 thoughts on “Belediye-İş Sendikası Ankara Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. mücahit özdemir

    merhabalar gazeteciyim ankarada misafirhane ucretlerinden sarı basın kartını gostererek faydalanabilirmiyimm. saygılar.

  2. ercan

    Belediye personeliyim kizim ankarada yuksek lisans yapacak misafir hanelerden nasil yararlanabiliriz

  3. Ali

    Bugün acil olarak bir günlük kalabilirim,gideceğim mesafe çok uzak olduğu için,geceyi yolda geçirmek istemiyorum,iki çocuğum var,7 , 12 yaşlarında konaklamam mümkünüdür,Adana itfaiyesinde işçiyim

  4. Mustafa

    Gecelik fiyatlarınız ne kadar acaba

  5. Merve

    Merhaba ben gazetecilik öğrencisiyim Ankara’ya bir iki ay staj yapacağım misafirhaneneniz de ne şartlarla kalabilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir