Ankara Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

ankara büyükşehir belediyesi

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Belediyesi Misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Büyükşehir Belediyesi konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Fevzipaşa Mah. Fuat Börekçi Cad. Ulus. Altındağ – Ankara
Telefonu: 0312.309 3793
Harita:
Nasıl gidilir? Ulus semtine giden EGO otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Büyükşehir Belediyes Rüzgarlı Şefkat Evi olan bu misafirhanede, konaklaması uygun görülen hasta ve refakatçilerine yatacak ve barınacak yer temin etmektedir. Hasta ve hasta yakınlarının tedavi sürelerince barınma ve konaklama ihtiyacı için tedarik edilmiştir. Ankara Büyükşehir Belediyesi Şefkat Evleri Rüzgarlı dışında Etlik, Varlık, Ulus, Onkoloji Şefkat Evi olmak üzere beş konumda bulunmaktadır.

**  Ankara Belediye misafirhanesi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

25 thoughts on “Ankara Büyükşehir Belediyesi Misafirhanesi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. mehmet

    güzel bir hizmet.bir hasta yakını en fazla kaç gün kalabilir ve yemek var mı?

    1. bayramda ANKARAYA geleceğim GÜNEYDOĞU GAZİSİYİM BELEDİYENİZİN BİZİM İÇİN TAHSİS ETTİĞİ KALACAK YERİ VARMI ÖĞRENMEK İSTİYORUM.

  2. Şerife keskin

    14 şubat pazar günü başlamak üzere çarşambaya kadar Ankara da tedavi için kalmam gerekiyor..misafir haneniz de kalma şartlarını ve fiyat hakkın da bilgi almak istiyorum..iyi çalışmalar..

  3. Erkan

    Annem ile birlikte hacettepe hastanesinde tetkikleri yapılacak acaba bizim kalmamız için nasıl bir yol izlemeliyiz

  4. songül

    mrb herhangi bir ücret ödeniyormu kalacak yeriniz varmı

  5. Kurumumuz hizmet personellerinden bir arkadaşın Ankarada tedavi görmesi gerekiyor.

    Atatürk Araştırma hastanesindeki tedavi sürecinde misafirhane hizmetinden faydalanabilir mi.

    Saygılarımla

  6. süheyla yıldız

    merhaba ben kastamonudan yazıyorum 7 kasım 2016 tarihinde gece saat 10 gibi ankara da olacağız. ibni sina hastanesinde 8 kasım salı günü romatoloji bölümünden randevumuz var kalacak yerimiz olmadığı için babamla birlikte gelirsek konukevinizde yer bulabilirmiyiz çok sıkıntıdayız babamın ayaığında gut hastalığı var yürümekte zorluk çekiyor yeriniz hastaneye yakın olduğu için yer bulabilirsek çok iyi olacak lütfuen cevap verin ve yardımcı olun teşekkür ederiz

    1. Suleyman

      Mrb.
      Misafirhanelerden nasil faydalanabilirum,en fazla kac gun kalinabilir ucret ve yemek varmi bilgi verirsenuz tskler.

    2. adem

      iyi günler kolay gelsin çok geçmiş olsun babanızın hastalıgından aynısı benim halamdada var bununla ilgili sizinle bir irtibata geçebilirmiyiz.05455863014

  7. Fatma Atasoy

    Onkoloji hastasıyım, Hacettepe hastanesinde zaman zaman tedavi görmekteyim, Trabzon dan geliyorum… Geldiğim zaman burada kalabilirmiyim, refakatcım olabiliyor, ücret ödeyecekmiyim, talebim kabul edilirse hangi telefonu arayıp randevu yapabileceğim…

  8. Meryem

    Misafirhanenin aylığı nedir .

  9. Birgul

    Trabzo dan hacettepeye oglumu getiriyom da ucretlimi tam olarak adres verirmisiniz yada telefon no

  10. 01 .01.2018 de hacettepede Işın tedavisi görülen 45gün misafirhanenizde kalabilirmiyiz ücreti varmı öğrenmek istiyorum

  11. Nusret taş

    Selam ben Bursadan Ankara ya gelecem 3 kişyiz acaba yeriniz varmi 1 gece 28 12 aralikta

  12. neşat cep

    ordu il özel idaresi emeklisiyim torunumu imtihana getireceğim misafirhanenizde kalma şansım var

  13. İsmail

    Van’da kalıyoruz ama Ankara Gülhane Hastanesi’ne annem için gidip geliyoruz sevk yok büyükşehir Belediyesi’nin misafir hanesinde kalmak için sorun mu?

  14. Yaşar azak

    isimli şahıs misafir haneden atılmak iştenmiş doğrumudur

  15. ALİ

    Mardin^den gelecez.10 Ağustos Salı günü çocuğumun psikyatride randevusu var ve 16 Ağustos Pazartesi de başka doktordan yoğunluktan dolayı ancak sıra alabildik.Bu süre zarfında kalacak yer mümkün mü yardımcı olabilir misiniz?

  16. Emre

    Ben Diyarbakır’da belediye personeliyim oğlumu tedavi için Hacettepe üniversitesine getirmem gerekiyor kalabileceğimiz bir yer var mı acaba yardımcı olabilir misiniz ?

  17. Akan

    IYI gunler hatay buyuk sehir belediyesi imar A.ş personeliyim 23 -27 agustos tarihleri arasi 2.kademe yuzme kursum misafirhanenizde konaklayabilir miyim? Kalabilirsem kiminle irtibata gecmem lazim .. iyi gunler dilerim.

  18. Ercan kitapçıoğlu

    İstanbul dan Ankara da ya ayın 26. Sında Büyük Atatürk koşusu için geleceğim 27 Aralık’ta koşuyu kistuktun SONRA çıkacağım. İBB belediye sinde çalışıyorum.
    Bana kalmak için yardımcı olursanız sevinirim.

  19. Erol karakanat

    Kayseri’de gazı tıp hastn.kizimin beyin tumeri ameliyatı 2 sefer ameliyati için geldik 15/20 gün kalacak bu zaman içinde şefkat evi imkaninizdan yararlana bilirmiyim teşekkür ederim.cevap acil olursa sevinirim şu anda hastanede zorunlu olarak duruyorum.

  20. Mevlüt Arslan

    İyi Akşamlar eşim Ankara şehir hastanesinde tedavi görüyor kalacak yerimiz olmadığından birlikte hastanede kalıyoruz
    Misafir hanenizde yer varsa lütfen geri dönüş sağlayınız.

  21. Öztürk uygur

    Kamudan emekliğim 07.03.2022 günü bir gece kalmak istiyorum müsait yeriniz varmı.

  22. Sadik Tiryaki

    Çorumda oturuyorum. Hastayım.Ankarada 9 gün tedavi göreceğim. Ankarada kalacak yerim yok. Misafirhanenizde kalmak istiyotum. 19.09.2022 tarihinden itibaten.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir