Kızılay DSİ Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

dsi misafirhanesi

Ankara DSİ misafirhaneleri rehberinden DSİ Kızılay misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz  Kızılay DSİ konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIZILAY DSİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Menekşe Sokak. No:22 Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.418 8501
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay Meydanı’na yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Devlet Su İşleri Kızılay Misafirhanesi olan bu kurum DSİ personeline hizmet vermekle beraber; restoranı bulunmaktadır. Ayrıca konukevi olarak da memurlar ve görevli personelin konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarını gidermeye müsaittir.

 

*** Devlet Su İşleri Kızılay misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

24 thoughts on “Kızılay DSİ Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. Şule

    sınav dolayısıyla ankaraya gelmek durumundayız misafihanenizde nişanlımızla kalma imkanımız var mıdır ?

    1. melda

      Nisanlinla kalmna izin verdiler mi nasıl bir yer

  2. 09/08/2015 tarihinden 04/09/2015 tarihine kadar kalmak istiyorum.Kamu’da çalışan personel çocuğuyum.Fiyatını Öğrenmek istiyorum.Yemek fiyatlara dahil mi? SAYGILARIMLA

    1. alper

      19/07/2015-14/07/2015 tarihleri arasında kurs dolayısıyla Ankara’da olacağım,tek kişilik yer var mı?Ücreti ne kadar,ücrete neler dahil?

    2. hülya

      teksif sendikasının misafirhanesi var kolejde kızılaya yürüme mesafesi tavsiye ederim 0312 430 47 50

  3. cahit

    01.08.2015 , 04.08.2015 tarihleri arası 3 gün kalacağız 2 oda istiyoruz 3 kişiyiz. Erzurum DSI personeliyim. Fiyatlarla ilgili bilgide verin

  4. merve

    19/08/2015
    21/08/2015 tarihleri arasında mulakat sebebiyle ankarada olacağım. Kız kardeşiyle birlikte kalabilir miyim ? Ne kadar ücreti ? Tesekkurler

  5. fatma

    Üniversite öğrencisiyim kyk belli olasıya kadar misafirhanenizde kalabilir miyim ve ücreti ne kadardır ?

  6. gürcan

    Ben DSİ güvenlik görevlisiyim ben ve ailem kalabilirmiyiz

  7. Suat

    18-20 aralık arası bu yıl için kalmayı planlamaktayız 2 dostumla. Sınav dolayısıyla. Şartlar fiyatlar Hakkı’nda bilgi verir misiniz.

  8. alper

    Subat 2-3 unde sinav icin nisanlimla kalmak istiyoruz. Fiyatlari ve rezervasyon durumu ogrenebilirmiyiz

  9. Elif

    Üniversite öğrencisiyim kongre için 5 gece konaklama için kalabilir miyim? Babam dsi çalışanı.

  10. Hakan engin

    3ile 24 Eylül tarihleri arasında kalmak istiyorum. Kamu personeli yim.ücret,yemek, konaklama şekli hakkında bilgi almak istiyorum. İyi günler….

  11. mehtap

    bende bayram sonrası kalmak istiyorum tek kişilik oda fiyatı nedir devlet memuruyum bende 10 temmuz aksamında gelebilirim tayin durumum var o yüzden ne kadar süre kalacağım belli degil ama eylüle kadar ankaradayım.

  12. Cevat işler

    Kastamonu dan buğün medical park hastanesinde yoğun bakımda yatan hastamız için geldik.bugece kalacak yer gerekli 2 kişiyiz

  13. samet can

    trabzondan ankaraya kpss ye hazırlanmak için gelecegim 10 ay civarında kalacagım tek kişilik oda var mı fiyatlar nedir ve yemek dahil mi öğrenebilir miyim?

  14. perihan

    Ben ve ablam diş ameliyat ı için ankara ya gelmek zorundayız 3 günlüğüne acaba orada kalabilirmiyiz? Cevabınızı bekliyorum

  15. Gonca

    Merhaba staj için 2.9.2016-10.9.2016 tarihlerinde arkadaşımla misafirhanenizde kalabilme imkanımız var mı? Şartlar ve fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz?

  16. şahin

    ben ankarada üniversite okuyacağım.öğrenci yurdunuz var mı? yoksa misafirhaneniz fiyatı nedir günlük

  17. 18 ve 19 kasım da iki gece eşimle kalabilecegimiz bir oda rica ediyorum
    gaziyim fiyatı belirtirseniz memnun olurum saygılarımla

  18. Arzu

    Memur olmayan kişileri kabul ediyor musunuz? Sınav dolayısıyla bir günlük kalacak yer arıyoruz

  19. ahmet

    Dsi emeklisinin torunuyum soy adımız aynı değil. Ben misafirhanede kalabilir miyim ve yanımda arkadaşlarımı getirsem onlar da kalabilir mi. Onların dsi de çalışan veya emekli akrabası yok

  20. Osman ELEN

    Merhaba, 28.12.2018 tarihinde boş yeriniz mevcutmu ücret ne kadar bilgi alabilirmiyiz.

  21. Nazlı Yıldız

    Çok kirli ve bakımsız bir yer.Banyosu çok kirliydi.Gider deliği kapaksızdı ve çok kokuyordu.Personel çok asık suratlı ve ilgisiz.Bu koşullara göre fiyat yüksek.Kahvaltı yok.Sabah çıkış yaparken, ilaç içmek için su istedim.Suyumuz kesilmiş dediler.Gerçekten çok çok şaşkınım.Tek iyi tarafı merkezde olması.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir