DSİ Çankaya Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı

çankaya dsi misafirhanesi

Ankara DSİ misafirhaneleri rehberinden DSİ Çankaya misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz  Çankaya DSİ konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ÇANKAYA DSİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Mustafa Kemal Mahallesi. 1. Cadde. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.219 7714
Harita:
Nasıl gidilir? Eskişehir Yolu’na yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Devlet Su İşleri Çankaya Misafirhanesi olan bu kurum DSİ personeline hizmet vermekle beraber; restoranı bulunmaktadır. Ayrıca konukevi olarak da memurlar ve görevli personelin konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarını gidermeye müsaittir.

 

*** Devlet Su İşleri Çankaya misafirhane hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

10 thoughts on “DSİ Çankaya Misafirhanesi Adresi – Telefonu – Fiyatı”

  1. nazli

    Normal vatandaslarda kalabiliyormu .eger kaliyorsa ucreti nedir bi gunluk

  2. necla

    normal vatandaş kala biliyormu kişi başı ücretler ne kadar

  3. ali uslu

    başkent üniversite hstanesinde tedavi olacağız.size yakın .misarhanenizde kalma şsansım varmı kalmak içiçn şartlar neler..

  4. İbrahim Bek

    Kızımın diploma töreni nedeniyle 12 ve 13 temmuz 2016 tarihlerinde Ankarada olacağız. 4 kişi olarak misafirhanenizde konaklamak istiyoruz.. Böyle bir imkanımız varsa yemek dahil fiyatınının bildirilmesini rica ederim.
    Saygıkarımla
    İbrahim Bek

  5. saime karagöz

    Çankaya aysel ayrancı anadplu lisesine yakınmı DSİ MİSAFİRHANESİ KAÇ DAKİKALIK

  6. HATİCE KORKMAZ

    25.01.2017 tarihi itibariyle 4 gün misafirhanenizde kalmak istiyorum.. 2 kişiyiz ve kamu personeliyiz.. boş odanız varsa fiyat hakkında bilgilendirirseniz cok sevinirim..

  7. Atilla

    Oda fiati hakkında bilgi veriniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir