ODTÜ Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

odtü

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi Yurtları ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, ders çalışma odaları, apart fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz ODTÜ yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ODTÜ ÖĞRENCİ YURTLARI NEREDE?

Adresi: ODTÜ Yurtlar Müdürlüğü. Dumlupınar Bulvarı. Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.233 1000
Harita:
Nasıl gidilir? Yerleşke içerisinde bulunan yurtlara EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Kız öğrenci yurdu ve erkek öğrenci yurdu olmak üzere olan bu yurtlarda, üniversite öğrencileri yararlanabilmektedir. Kahvaltı ve akşam yemeği verilmektedir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, spor merkezi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Yurt başvuruları, yurt müdürlüğüne yapılmaktadır. 1. Yurt, 2. Yurt, 3. Yurt, 4. Yurt, 5. Yurt, 6. Yurt, 7. Yurt, 8. Yurt, 9. Yurt, Osman Yazıcı Konukevi (10. Yurt), Faik Hızıroğlu Konukevi (11. Yurt), 12. Yurt, İsa Demiray Yurdu (13. Yurt), Faika Demiray Yurdu (14. Yurt), 15. Yurt, 16. Yurt, Lisansüstü Konukevi (master öğrenci yurdu) olmak üzere yurt sayısı fazladır ve birbirinden bağımsız binalardır. ODTÜ yurt ücretleri – yurt fiyatları her yıl üniversite yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları ve sonuçları internet üzerinden yayınlanmaktadır. Yurt imkanları öğrencilere mahsustur. Bursu öğrenciler de yurttan yararlanabilmektedir.

İlginizi çekebilir: ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ YURTLARI

**  ODTÜ yurt bursu hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir