Milli Piyango Öğrenci Evi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

milli piyango öğrenci evi

Ankara öğrenci yurtları rehberinden Milli Piyango Öğrenci Yurdu ücretleri – fiyatları, lokal yemek imkanları, oda tipleri, apart seçenekleri, ders çalışma salonları fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Milli Piyango Öğrenci yurt iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

MİLLİ PİYANGO ÖĞRENCİ EVİ NEREDE?

Adresi: Cebeci yurdu: Fakülteler Mah. Cemal Gürsel Cad. Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü. Çankaya – Ankara
Gölbaşı yurdu: Gölbaşı Milli Piyango Öğrenci Evi – Ankara Üniversitesi 50. Yıl Yerleşkesi. Gölbaşı – Ankara
Telefonu: 0312.362 9751
Harita:
Nasıl gidilir? Cebeci’den geçen EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Bu tesisin tam adı Ankara üniversitesi Milli Piyango Öğrenci Evi’dir. Bu yurt, Ankara Üniversitesi’ne bağlı olarak hizmet vermektedir ancak öncelikle Ankara dışından gelen öğrencilere yer kalması halinde Ankara içinde ikamet eden öğrencilere yer verilmektedir. Merkez (Cebeci) öğrenci evi ve Gölbaşı öğrenci evi olmak üzere iki şubelidir. Kahvaltı ve akşam yemeği verilmektedir. Günlük oda temizliği, çamaşır makinesi, güvenlik, otopark, sağlık hizmetleri, ücretsiz internet (wi-fi) mevcuttur. Her odada ütü, mini buzdolabı, dahili hatlı telefon, kişiye özel çalışma masası, duşakabinli banyo ve WC yer almaktadır. Milli Piyango öğrenci evi ücretleri – yurt fiyatları her yıl yurt yönetimince belirlenmektedir. Yurt başvuruları resmen müracaat ile yapılmalıdır. Yurt imkanları öğrencilere mahsustur. Burslu öğrenciler de yurttan yararlanabilmektedir. Odalar tek kişilik, iki kişilik ve üç kişiliktir. Tek kişilik oda süit oda olup, misafir odaları da mevcuttur.

İlginizi çekebilir: ODTÜ ÖĞRENCİ YURTLARI

**  Ankara Milli Piyango Öğrenci Evi nerede hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir