Gölbaşı Polis Evi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

Ankara misafirhaneleri rehberinden Ankara Gölbaşı Polisevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Gölbaşı Polisevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA GÖLBAŞI POLİS EVİ NEREDE?

Adres: Gölbaşı – Ankara
Telefon Numarası: 0312.
Harita:
Nasıl gidilir:
Hakkında bilgi: Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Gölbaşı Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisi adlı bir kurum bulunmamaktadır. Dikmen Polis Evi mevcuttur. Dikmen Polisevi ile ilgili olarak, düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında polis eviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.Polis yakını ya da Kamu personeli dışındaki vatandaşların Polis Evinde onaysız konaklamaları yasaktır. Fiyata kahvaltı dahil değildir. Odalar tek, çift kişilik ya da süit odalar olup, toplantı ve konferans salonu, kütüphane, kuaför ve mescid bulunmaktadır. Restoran, kafeterya ve pastane bölümü mevcuttur. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır. Dikmen – Kızılay Polisevi Müdürlüğü vatandaşların yararlanma imkanı bilinmemektedir.

ANKARA DİKMEN POLİSEVİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

*** Ankara Emniyet Müdürlüğü Gölbaşı Polis evi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

2 thoughts on “Gölbaşı Polis Evi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. Aygün

    Merhaba benim eşim polis ama sadece brn ve 1.5yaşımfaki oğlum konaklamak istiyoruz 1 haftalık süre ücreti nedir ankara gölbaşı polis evi acaba

  2. Gamze Kızılbulak

    Merhaba Babamin rahmetli Babası İstanbul Emniyet Amiri idi babam bu sayede dedemin kartına sahip oldu eşim Cevat KIZILBULAK ve babam H.Tamer Erduran 3-9 Temmuz 2023 tarihleri arasi eşimin bilardo Turnuvası için polis evinde konaklama yapmak ister belirtilen tarihteki müsaitlik durumunuzu öğrenmek istiyorum

    Saygılarımla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir