Ankara Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)

Orduevleri rehberinden Ankara Orduevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Ankara Orduevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

ANKARA ORDUEVİ NEREDE?

Adresi: İnönü Bulvarı. Türk Ocağı Caddesi. Balgat – Ankara
Telefonu: 0312.284 2900
Harita: Askeri alanların fotoğraf, resim, görsel ve haritalarının yayınlanması yasak olduğu için Ankara Orduevi Haritasını yayınlayamıyoruz.
Nasıl gidilir? Ankara Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri – EGO otobüsleri – minibüsleri ile İnönü Bulvarı’ndan geçen dolmuşlara binerek ulaşım sağlanabilir.
Hakkında bilgi: Tam adı Ankara Ordu Evi Müdürlüğü olan Ankara Orduevi astsubay bölümü girişi, astsubay çavuş, astsubay kıdemli çavuş, astsubay başçavuş ve astsubay kıdemli başçavuş rütbelerindeki astsubaylar için hizmet vermektedir. Subay bölümü asteğmen, teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albayi general ve amirallere hizmet vermektedir. ve uzman erbaş bölümü uzman çavuş ve uzman onbaşılara hizmet vermek üzere ayrıdır.

*** Ankara Orduevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Ankara Orduevi (Adresi – Telefonu – Fiyatı)”

  1. Demet agac

    Merhaba kardesim jandarma astsubayligi kazandi suan intibak egitiminde 20 ocakda yemin toreni icin konaklama yapabilirmiyiz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir