Kızılcahamam Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı

kızılcahamam öğretmenevi

Ankara öğretmenevleri rehberinden Kızılcahamam öğretmenevi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz Kızılcahamam öğretmenevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

KIZILCAHAMAM ÖĞRETMENEVİ NEREDE?

Adres: Yenice Mah. Ankara Cad. Kızılcahamam – Ankara
Telefon Numarası: 0312.736 3206
Harita:
Nasıl gidilir: Ankara Otogarı – AŞTİ’den kalkan Kızılcahamam otobüsleri – minibüsleri ile Kızılcahamam Öğretmenevi’ne ulaşım sağlanabilir. Ayrıca Kızılcahamam Otogarı’ndan yürüyerek gelmek mümkündür.
Hakkında bilgi: Bu öğretmenevinin tam adı T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI – ANKARA – Kızılcahamam Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’dür. Düğün salonu fiyatları ve nikah salonu ücretleri hakkında öğretmeneviyle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Kızılcahamam Öğretmenevi günlük oda fiyatları ve gecelik kalma ücretleri kişi başı bilinmemektedir. 2, 2+1, 3 ve Duble Yatak olmak üzere toplamda 24 yataklı odalar mevcuttur. Kaplıcalar ve termal su turizmine gelen vatandaşların konaklamasına uygundur. İnternetten rezervasyon ve yer ayırtma yapılmamaktadır.

 

*** MEB Kızılcahamam öğretmenevi hakkında sormak ya da söylemek istediklerinizi aşağıdan gönderebilirsiniz. Yazdıklarınız, anında yayınlanır.

One thought on “Kızılcahamam Öğretmenevi Adresi – Telefonu – Konaklama Fiyatı”

  1. Songül özdemir

    3 yetişkin 2 çocuğu (1 ve 8 yaşinda)ile 8 nisan cumartesi akşamı konaklama istiyoruz fiyat ve yiyecek hakkında bilgi alabilir miyim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir